NYHETER

NYHETER

Spennende prosjekt med ATEA - vil du bli med?

NYHETERPosted by Nutrix Wed, November 28, 2018 14:36:06

Hei alle sykepleiestudenter! Vi har blitt kontaktet av Atea som ønsker å inkludere sykepleierstudenter i sitt nye prosjekt! Sjekk ut:

"Atea jobber blant annet med å levere velferdsteknologi til det offentlige i tillegg til mye annet innen teknologi og IT.

Nå skal vi besvare et anbud på pasientvarslingsanlegg til Trondheim kommune og vi vil gjerne ha med oss et par sykepleiestudenter for å pushe oss til å levere en løsning som er til det beste for både beboere, ansatte og pårørende. Jeg har sykepleier utdanning selv og vet hvilken resurs engasjerte sykepleiestudenter kan være. Dere har ofte en litt annerledes måte å tenke på en den jevne teknokrat. Vi mener at kombinasjonen med ungt helsefaglig synsvinkel og dyktige teknokrater kan få til den beste velferdsteknologien for brukerne. I første omgang ønsker vi kontakt med studenter som synes dette er spennende og kan tenke seg å være med på en kort workshop (2-3) timer for å komme med innspill til besvarelsen. Denne workshopen er allerede i starten av desember, så det haster litt. Det kan være at engasjementet kan bli forlenget utover våren til å delta i en grundigere anbudsbesvarelse. Dette engasjementet vil bli lønnet fra Atea. De som evt deltar kan ikke være i et pågående arbeidsforhold i Trondheim kommune."

Ta kontakt med oss på Nutrix sin facebookside eller nutrixlinjeforening@gmail.com dersom du er interessert!

STICKERS FRA REKOM

NYHETERPosted by Nutrix Thu, November 22, 2018 09:59:19
Hei alle Nutrixmedlemmer!

I dag vil det bli delt ut stickers fra vår samarbeidspartner - Rekom. Stickersen er nødvendig for å nytte seg av fordelene man får på utestedene. For å få stickersen må du ha med medlemsbevis og vise fram.

Åpen kontor fra kl 11-14.

Velkommen!

QUIZKOMITEEN SØKER NYTT MEDLEM

NYHETERPosted by Nutrix Mon, November 05, 2018 11:47:51
HOLA

Quizgruppa søker en gira sjel til å være med å lage og avholde linjeforeningsquiz! Quizgruppa er fire stykker per i dag. Det er et low-key verv for deg som ønsker å være sosial og oppfinnsom! Det er også et verv for deg som har lyst å gjøre noe godt for linjeforeningen, men kanskje ikke har all verden med tid! Send en melding til Jonas Reitan (jonasreitan@hotmail.com) for en prat om du er interessert!

FRIST fredag 9. november kl 23.59Nutrix i Ryddeaksjon

NYHETERPosted by Nutrix Mon, October 22, 2018 16:33:28
På søndag ble det arrangert ryddeaksjon i regi av linjeforeningen Vivas og TV-aksjonen. Gjengen fra fornybar energi inviterte alle linjeforeningene i Trondheim til å bidra med å rengjøre Trondheims gater, noe de festglade studentene vel hadde et står med et lite ansvar for smiley. Det var godt oppmøte, og Nutrix vant en pengepremie for den linjeforeningen som stilte med flest studenter! Rydding kan jaggu være gøy i godt selskap, og spesielt når formålet er veldedig og godt. Takk for alle som stilte - dere er en super gjeng!Åpent kontor!

NYHETERPosted by Nutrix Wed, September 26, 2018 17:15:19
En nyhet i år er at Nutrix holder åpent kontor for alle studenter hver torsdag fra kl. 11:00 til 14:00. Kom gjerne innom dersom du lurer på noe, vil slappe av mellom forelesningene eller bare chille med medstudenter!

Velkommen skal du være!

Nutrix i Pride 2018

NYHETERPosted by Nutrix Mon, September 10, 2018 23:22:02
For første gang skal Nutrix gå i Pride-paraden! Trondheim Pride er Trøndelags årlige Pride-festival som ble startet i 2007, og er en underorganisasjon til FRI Midt-Norge. Hvert år arrangeres det debatter i Pride House, parade, sosiale sammenkomster, konserter og fester for å feire skeiv kultur (www.trondheimpride.no).Nutrix skal også selvfølgelig gå i paraden for å vise vårt engasjement, våre verdier og vår støtte. Vi håper at også DU blir med å gå. Kom som du er, eller kjør på med flagg, farger og glitter. STILL GJERNE I UNIFORM. Nutrixstyret vil stille i uniform for å vise at vi sykepleiere støtter mangfoldet.

Oppmøte er på Trondheim Katedralskole kl 11:30 den 15. september. Herfra vil paraden gå gjennom midtbyen og til Brattøra ved Pirbadet. Etter paraden er planen å dra sammen for å spise lunsj og for eventuelt å ta noe å drikke et sted i byen. Sleng deg med!

Vis din støtte og gå i paraden. Liten innsats som betyr så mye ♥Takk for en herlig fadderuke!

NYHETERPosted by Nutrix Fri, August 31, 2018 00:33:04

Hei og hopp alle flotte nye studenter! Først og fremst ønsker vi å takke for et par enestående fadderuker med dere, kull 18. Dere er engasjerte, inkluderende og trivelige, men mest av alt rause – fortsett med dette 😊 Vi håper virkelig at hver og en av dere har fått en super start på studietiden og at dere kommer til å trives her i studentbyen Trondheim.

Nå som hverdagsroen litt etter litt begynner å senke seg over Trondheims gater, vet vi at det for en del kan bli et lite tomrom. To uker med ferdig planlagte aktiviteter er over, og nå begynner studiene for fullt. Vi oppfordrer derfor alle til å være inkluderende og gode med hverandre. Dette er også en grunn til å delta på Nutrix sine arrangementer. Her kan du bli kjent med studenter fra både eget og andre kull. Det arrangeres månedlig quiz, vi har fotballag og i oktober skal det arrangeres en surfetur til Hoddevika! Begynn å synge i kor, tren innebandy med NTNUI, still til verv i NSF, engasjer deg i en frivillig organisasjon – hva som helst. Det er veldig sunt og morsomt å ha noe ved siden av studiene.

Dersom dere har noen tilbakemeldinger, ros som ris, gi gjerne beskjed til oss på facebook eller mail eventuelt skriv en lapp og legg den i Nutrix sin postkasse - eller møt opp på generalforsamlingen nå på torsdag og la tankene bli til handling😊 Vi ønsker alltid å forbedre oss og hører på hva dere har å si, det er jo på grunn av dere at linjeforeningen finnes!Bilder hentet fra @nutrix_linjeforening
Skrevet av Lars Andreas Haga Nesland