NYHETER

NYHETER

Åpent kontor!

NYHETERPosted by Nutrix Wed, September 26, 2018 17:15:19
En nyhet i år er at Nutrix holder åpent kontor for alle studenter hver torsdag fra kl. 11:00 til 14:00. Kom gjerne innom dersom du lurer på noe, vil slappe av mellom forelesningene eller bare chille med medstudenter!

Velkommen skal du være!

Nutrix i Pride 2018

NYHETERPosted by Nutrix Mon, September 10, 2018 23:22:02
For første gang skal Nutrix gå i Pride-paraden! Trondheim Pride er Trøndelags årlige Pride-festival som ble startet i 2007, og er en underorganisasjon til FRI Midt-Norge. Hvert år arrangeres det debatter i Pride House, parade, sosiale sammenkomster, konserter og fester for å feire skeiv kultur (www.trondheimpride.no).Nutrix skal også selvfølgelig gå i paraden for å vise vårt engasjement, våre verdier og vår støtte. Vi håper at også DU blir med å gå. Kom som du er, eller kjør på med flagg, farger og glitter. STILL GJERNE I UNIFORM. Nutrixstyret vil stille i uniform for å vise at vi sykepleiere støtter mangfoldet.

Oppmøte er på Trondheim Katedralskole kl 11:30 den 15. september. Herfra vil paraden gå gjennom midtbyen og til Brattøra ved Pirbadet. Etter paraden er planen å dra sammen for å spise lunsj og for eventuelt å ta noe å drikke et sted i byen. Sleng deg med!

Vis din støtte og gå i paraden. Liten innsats som betyr så mye ♥Takk for en herlig fadderuke!

NYHETERPosted by Nutrix Fri, August 31, 2018 00:33:04

Hei og hopp alle flotte nye studenter! Først og fremst ønsker vi å takke for et par enestående fadderuker med dere, kull 18. Dere er engasjerte, inkluderende og trivelige, men mest av alt rause – fortsett med dette 😊 Vi håper virkelig at hver og en av dere har fått en super start på studietiden og at dere kommer til å trives her i studentbyen Trondheim.

Nå som hverdagsroen litt etter litt begynner å senke seg over Trondheims gater, vet vi at det for en del kan bli et lite tomrom. To uker med ferdig planlagte aktiviteter er over, og nå begynner studiene for fullt. Vi oppfordrer derfor alle til å være inkluderende og gode med hverandre. Dette er også en grunn til å delta på Nutrix sine arrangementer. Her kan du bli kjent med studenter fra både eget og andre kull. Det arrangeres månedlig quiz, vi har fotballag og i oktober skal det arrangeres en surfetur til Hoddevika! Begynn å synge i kor, tren innebandy med NTNUI, still til verv i NSF, engasjer deg i en frivillig organisasjon – hva som helst. Det er veldig sunt og morsomt å ha noe ved siden av studiene.

Dersom dere har noen tilbakemeldinger, ros som ris, gi gjerne beskjed til oss på facebook eller mail eventuelt skriv en lapp og legg den i Nutrix sin postkasse - eller møt opp på generalforsamlingen nå på torsdag og la tankene bli til handling😊 Vi ønsker alltid å forbedre oss og hører på hva dere har å si, det er jo på grunn av dere at linjeforeningen finnes!Bilder hentet fra @nutrix_linjeforening
Skrevet av Lars Andreas Haga Nesland